Ruokalista

Hankimme kaikki raaka-aineet mahdollisimman läheltä. Kaikki käyttämämme liha tulee Parikkalasta (joskus myös Rautjärveltä) ja kala läheisestä Simpelejärvestä. Hampurilaissämpylät tekee Parikkalan Pika-Pulla ja majoneesit Öljypuu.

Ruoka-annokset

Highlandburger   19 e
(Paikallisen tilan ylämaannaudan tai jauhelihapihvi, salaatti, tomaatti, majoneesi, suolakurkku, marinoitu punasipuli)

Biisoniburger 22 e (Saatavilla rajoitetusti lihan saatavuuden mukaan!!)
(Hovilan tilan biisonin jauhelihapihvi, salaatti, tomaatti, majoneesi, suolakurkku, marinoitu punasipuli)

Parikkala-burger 21 e
(Paikallista kyytön jauhelihapihvi, palvilihasiivu (mangalitzan villasika tai lammas), cheddar-juusto, Ullan luonnontuotteiden metsäpaholaisenhillo, Aleksandra-valkosipulimurska, salaatti, tomaatti, majoneesi, suolakurkku, marinoitu punasipuli)

Mangalitzaburger jauhelihalla 18 e, nyhtölihalla 21 e
(Toivolan tilan mangalitzan villasikaa, salaatti, tomaatti, majoneesi, suolakurkku, marinoitu punasipuli)

Kasvisburger 16 e
(itse valmistettu juurespihvi perunasta, porkkanasta, sipulista, korppujauhoista ja kananmunasta, salaatti, tomaatti, majoneesi, suolakurkku, marinoitu punasipuli)

Vegeburger 16 e (vegaaninen)(itse valmistettu härkäpapupihvi Tyynelän tilan pavuista, salaatti, tomaatti, kasvimajoneesi, suolakurkku, marinoitu punasipuli)

Kuhaburger 21 e
(Simpelejärven kuhaa, salaatti, tomaatti, majoneesi, suolakurkku, marinoitu punasipuli)

Nyhtöpossuburger 16 e
(Ikosen tilateurastamon sikaa ylikypsänä, salaatti, tomaatti, majoneesi, suolakurkku, marinoitu punasipuli)

Karitsaburger 18 e / 21 e (nyhtölihalla tai jauhelihalla)
(Paikallinen karitsanliha, salaatti, tomaatti, majoneesi, suolakurkku, marinoitu punasipuli)

Nyhtölihasalaatti  15 e / 16 e
(Saatavuuden mukaan joko nyhtöpossua (15 e) mangalitzan villasikaa tai nyhtökaritsaa, vihreää salaattia, tomaattia, kurkkua, punasipulia, Öljypuun sitruunainen oliiviöljy, kotileipomon leipää)

Juustoinen salaatti 12 e
(salaattijuustoa, vihreää salaattia, tomaattia, kurkkua, punasipulia, Öljypuun sitruunainen oliiviöljy, kotileipomon leipää)

Kuhafile 25 e
(Simpelejärven kuhaa, vihreä lisäkesalaatti, maalaisranskalaiset, leipää, dippi)

Lihapullat 16 e / 18 e (biisonilihapullat)
(Itse tehdyt lihapullat joko ylämaannaudasta, karitsasta tai mangaliutzan villasiasta, maalaisranskalaiset, vihreää salaattia, dippi)

Maalaisranskalaiset & dippi (chilimajoneesi tai valkosipulimajoneesi) 6 e

Kaikkiin burgeriannoksiin sisältyy burgerin lisäksi maalaisranskalaiset ja juomaksi vesi. Muut juomat, kuten limut, olut, siideri, viini erillisestä maksusta, samoin dipit. Ruoka-annoksia voi tilata myös mukaan. Isojen ryhmien kannattaa tehdä tilaus etukäteen.

Annokset lapsille

Lasten nautaburgeri 8 e
Pieni hampurilainen, jossaylämaannaudan jauhelihapihvi, salaatti, tomaatti, majoneesi, suolakurkku, marinoitu punasipuli (toiveen mukaan täytteitä voidaan jättää pois), maalaisranskalaiset

Lasten kuha-annos 10 e
Simpelejärven kuhaa, vihreä lisäkesalaatti, maalaisranskalaiset, dippi

Lasten lihapullat 8 e
Itse tehdyt lihapullat joko ylämaannaudasta, maalaisranskalaiset, tuoreita kasviksia, dippi

Lasten ranskalaiset 4,00 e
Maalaisranskalaisia, tuoreita kasviksia

Lasten annokset vastaavat puolta aikuisten annoksen koosta. Tarvittaessa myös muista annoksista saatavilla annos lasten koossa.

Tietoa annoksista ja ruuista

Ruokalista elää sesonkien ja paikallisten raaka-aineiden saatavuuden mukaan. Esim. biisoninlihan saatavuudessa on pitkiäkin taukoja. Tälle listalle on koottu vain annokset, joita on varmimmin saatavilla.

Kaikki annokset saatavilla myös gluteenittomina (emme pysty takaamaan täysin sataprosenttista gluteenittomuutta), lähes kaikki ilman maitoa ja kananmunaa. Maalaisranskalaiset voi vaihtaa salaattiin.

Kahvilassa tarjoillaan Lehmus roasterylla Lappeenrannassa paahdettua Iloisen Pässin kahvia ja haudutettua teetä sekä omia että Koitsan Pito & Palvelun leipomuksia. Kaikki on laktoositonta, ja monet leivonnaiset tehdään gluteenittomina.